بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Saturday, April 16, 2011

assalamualaikum...

 ok , gua semakin malas nak mengupdate blog..seminggu pon sekali ja la klau boleh pon..tu pon kalau tangan+jari aku ni rajin ...sorry for the interruption error ~ tambah2 gua malas nak mengonline..takdak mood ..




ok kat blog gua , gua nak akhiri kisah cintan-cintun .. NO MORE JIWANG2 ! wajib benda 2 dibuang hidup2 dari blog aku .. ni untuk kali terakhir sebelum aku jumpak ORANG BARU spt kata2 adibah azzahra'..For your information , takdak dah laki yang menetap kat hati aku ! gua tgok laki mcm gua tgok prmpuan ..gua tgok pmpuan mcm gua tgok laki .. wlaupun gua suka usha sorg mamat ni .. sapa dia ? hee RAHSIA aku :) ! ok just mnat2 besa .. tp mcm gua ckp td skrg ni tkdak lg laki yg mnetap kt hati aku .. pasni .. gua tkkn tggu laki mcm tunggoi kayu da .. menyesal ! serabut !! menyesal gua ckp "TAK" kt budak 2..da la hensem..puteh..kelas dia pon  dikira elok..keluarga berada..sumpah menyesal..ap2 pon gua taknak ungkit cita lama..aku menyesai sgt2 tggu dua laki yg btoi2 penah ada kt hati aku .. jiwangg sudaaa ~ booooo



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mggu ni takdak cta sgt..kna banyak perli ngn ckgu ja .err tak bnyak ! 2x ja...math , ckgu ckp "aiii syahirah...latihan banyak ni ja ka.."gua tersenyum sambil gelak"hahahaha" lalu keluaq kelas and pergi pulun laksa kat kantin..ckp psai laksa , gua teringat tme ckgu perli 2 hari selasa .. yeahhh btol , hari selasa !

yg kali ke 2 tu tme hari rabu .. mggu sblum 2 ckgu suruh gua antaq nota ..gua cakap la gua tak siap lagi..ckgu kta takpa .. ckgu tanda yg siap ja ..ok takpa la , gua hantaq ja la ...tambah2 gua ni pemalas ..malas nk angkut buku nota bawak pi naik atas wlaupun buku tu tak smpai brapa gram pon ..gua sorang ja yg antaq..kawan2 gua mana ada antaq . DASAR budak CEMERLANG ~ ok back 2 masa ckgu bg buku 2 blek..perli habes la .."awat buku banyak berlubang ? siapkan nanti..banyak lagi tak siap 2" gua tersenyum and bkata "ok" ..dan seterusnya gua gah keluar dr kelas utk menerkam mi kuah di kantin ..hattouih !~



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

napa semua laki yang ______ minat mesti berkait dengan aku .. err taknak2 ..mintak dijauhkan la ..gua taknak senaraikan laki2 semua 2...dia cakap dia still suka dkt beliau R , beliau J , and ! beliau F ! beliau R , dia buddy terbaik gua ..beliau J , pernah kata gua awek dia wlaupun kami saja mlawak2..ok km ada scandal dr tahun lepas !:P *kidding* beliau F , err dia 2 ar , pernah cakap dia suka kat aku .. tapi pastu dia suka kt ain pulak .. skrg ni gua taktau la..ntah la , gua syg budak 2 , gua syg laki2 kat ats ni .. sbb semua kawan gua..tapi bapa kali budak 2 nk kna kecewa ? gua sendiri boleh pham prasaan dia , sbb gua pon penah alami bnda2 cmni jugak..err taktau la..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

gua close story psai tadi..semalam gua pegi main bowling..memang best la ..1st game gua dapt 83 , 2nd , 94 , 3rd pon 94...err gua tak sepro+terer macam kome ..so total semua gua dapat 271 ja la..skit ja an..takpa , gua bsyukur sgt2...usaha gua gak an.. lepas habes ja main , km tgkap2 gambaq..gua tak boleh nak upload sekarang..nti klau da jumpak wire kamera , gua teros upload ...habes game pon lmbt kot ..pukol 6.30 kot bru habes..pstu kami bhenti kt hentian juru , smbhyg , lepak2 and tak lupa gak mnum air 100 plus oren ! pukol 7.45 km btolak balek , and smbil2 tu tgok cta hantu kak limah balik rumah dalam best ..tak jemu kot tgok bnyk kali ..smpai sekolah dalam 8.20 cmtu ..excited time 2 , bla dapat msg dari bro gua ..nanti trip ke-2 , gua pegi lagi ! wahh  jgn jeles ! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)