بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Friday, December 3, 2010

facebook oh facebook !~

makin lama makin sunyi facebook . sepatutnya dah sampai time cuti ni ,, makin btmbah orang online . pelik betoi . yang selalu online pon muka yang sama ja .. huh . lmanyaa depa bcuti or depa pegi tusyen ? huh cakap pasai tusyen ,, nak pegi ka taknak hah . dok rumah bosan ,, pegi pulak malas .. tak pegi satgi rugi .. tahun depan ja la ... Adibah Azzahra'  pulak tak online lma pegi sarawak . MISS HER SO MUCH . takpa ,, lepas dia balik boleh keluaq ngn dia lg . boleh lepaskan rindu kt dia bnyak2 ! wahahaha :) 
kt facebook pon notifications kerap penoh .. tu pon sebab kalendar-kalendar birthday tu . aku hargai sangat tp klau setakat sorang-dorang aku tak kesah sangat . ni sampai lebih dari 10 orang kot .. aku harap takdak pihak-pihak yang terasa apa yg aku cakap ni :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)