بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Wednesday, December 8, 2010

badan sgt penat :)

dah 3 ari bengkel tu berjalan .. akhirnyaa tepat pukul 6.10 aku da terpacak kt rumah . time jalan-jalan nak balek tu ,, ada makcik sekat aku . pelek dan heran la aku kat situ.. rupa-rupanyaa dia nk tnya aku ada apa kt tahfiz tu ja .. adoii bt saspen . msok-msok rumah ,, nmpak tv9 tbukak .. singgah dlu dpan tv dgn beg smua xletak ,, baju kurung xbukak tgok cerita cinta & anugerah ... lps time iklan baru msok bilik . malas nak kluaq tgok crita tu da . hmm lpas tu dgaq-dgaq lgu dlm bilik ,, tlelap kejap . smpai la ayah aku ketuk bilik cakap dah maghrib . apa lagi ,, mangkit pi ambek ayaq smbyg laaa..da habes tu msok bilik sembayang then dlm pukul 7.20 tidoq balek smpai la pukul 12 lebihh . naseb bek tjaga . so aku pegi ambek ayaq smbyg tros smbyg ishak . da habes smbyg tu ,, tringat pulak nak online . apa lg pegi ambek laptop ayah aku on la . rupanyaa kawan-kawan aku dok hidop lg .. sembang kejap ngn oni and teha psai imvu ,, smbil-smbil tu blas-blas la notifications smpai la pukol 1.40 kot xsilap aku . masok2 bilik .. xtau nk bt ap . lyan lgu ngn dengak radio jaa laa . huh bosan gila time tuu . aku pon mulakan projek mngacau orang . miskol-miskol orang ,, akhirnyaa ada la kwn aku yang jd mangsa aku malam tu .  Raja Naqiuddin Fitri  kau la orang tu . hahaha . disebabkan aku ,, ang tjga dr mimpi indah ang .. huahaha .. ingtkn nak msg kejap ja . tgok2 ntah mcm mana la smpai pukul 6 pagi da . hahaha melalut apa xtau smpai pukul 6 . bgadoh ja lebih malam tu . hak3 .. lps tu dlm pukul 6.30 ,, mak aku ketuk pintu suruh smbyg subuh .. so kluaq bilik ambik ayaq smbyg ..lps da abes smbyg subuh bru la aku lentok balek .. smpai la nk dkat pukol 11...sembam kot mata aku time tu .. mak aku marah2 wlaupon maseh awal lg . huaahahaa . smpai situ sajaaa . baii assalamualaikum :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)