بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Monday, March 14, 2011

apa masalah ang sekarang ni ??

assalamualaikum..well da lama jugak tak update ..malas dah nak taip ..malas+bengang ! gua malas nk story pnjg psal lu . ok aku dah mintak maaf da pasai JAM dgn SURAT 2 ..ang nak apa lg ? ang nk suroh aku buat apa ? ok pasal surat 2 , gua mntak maaf sgt2 ! aku mna tau ang terasa sbb aku da besa gurau ngn ang macam 2 ..yg jam 2 pulak , aku dah tak boleh bt ap..6 masa p&p aku habeskn sbb belek jam tu klau boleh okay balek ..dah mmg tak boleh nak elok ..nak buat cana ? klau ang nk buang , buang ja dr hidop ang ! buang masa ja simpan JAM BURUK tu !

Cik Macho March 10 at 3:03pm
oit budak kecik ~ thnks approve :)
BELIAUMarch 10 at 7:15pm Report
hmmm sma2


Cik Macho March 10 at 8:26pm
jap wei ..nk tnya ni , ang terasa ka pasai JAM dgn SURAT yg aku bg 2 ..klau terasa gua nk mntak maaf beb

March 11 at 11:06pm Report

March 11 at 11:06pm Report
jam xpa lgy...yg surat xbley than ar...nk maki pda2 klu nk bgurau ksr ak bley tima lgy...ni maki sggoh2 xthan ar...
Cik Macho March 11 at 11:08pm

bila aku maki ang pulak ni ?
March 11 at 11:12pm Report

ikot ag laa...pyah nk bgy sdar
Cik Macho March 11 at 11:18pm

tak la..aku tnya ja ..bla aku maki ..da la , lgpon aku da mntak maaf da pn . psni , ikot ang la
March 12 at 12:12am Report

ermh...tah laa..
Cik Macho March 12 at 9:27am

==" la wei sory la..
March 12 at 9:30am Report

ak bley ja nk maapkn...tp xtau ar kot2 pasni ag nk maki2 lgy ak xtau ar,..
Cik Macho March 12 at 9:33am

yalaa aku tak bt dah
March 12 at 9:35am Report

hmm..
ok stop kt situ , aku dah mntak maaf da kn ..pasni , aku taktau la ..yg aku tau , forget the past ! klau ingt pn utk ap , nangeh ja ..




"puas sgt da kaa" ? mksod ang apa hah ? ok btw , post tu bukan utk ang ..sumpah ! bukan utk ang ! napa ang nk trasa pulak ? ang buat mcm ap yg aku tulis 2 kaa , btw sory sgt2 klau lu trasa gila2 ..ang tak tahan dgn aku ? ok takpa aku terima ..tapi aku nk ang tau , aku tak penah ada niat nk bt kt ang cmni ..ap2 pon tenkiu so much !

4 comments:

Abu lonaDO Yazd said...
This comment has been removed by the author.
Abu lonaDO Yazd said...

klu ag bgtau blog ag ni soh ak bca da lma ak pham...ak maapkn ag... : )

inche busuk :) said...

hmm..ang tak tnya pn blog aku ap..cana nk bgtau . ap2 pon tenkiu bro ~

Abu lonaDO Yazd said...

da ak xtau nk tny cana...ap2 pon sma2 yau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)