بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Wednesday, March 16, 2011

assalamualaikom for the readers , ceh ,, mcm ad ja yg nk bukak blog aku ni ..tak femes ! so gua buang "s" tu ek .. the reader yg bca blog gua ni..err..hari ni genap 10 hari gua tak sembang ngn beliau .. siapakah beliau ? yup ! mamat kt bwah ni la .. mamat ni la yg bg hidop gua tenteram lpas kwn baek plusss rapat gila2 bnci kt gua .. takpa , aslkn lu bg gua hepy incik , gua tak kesah ..last msg gua dapat dr beliau pn pd tanggal 5 march 2011.. gua taktau klau pasni lu plak tgglkn gua .. sumpah , gua akn nges sbnyk mna air sungai mengalir ..pergh macam budak taska buat ayat .

jgn tgok ! silau2 ~
err jgan salahkn geng2 gua klau lu kna pkai spek lepas ni..
gua da bg amaran kt lu , ye dak ?


ok gua silap , yg sbtol2nya ni yg last ..lps gua bls msg beliau yg kt ats 2 , gua bukak inbox ..tgok2 beliau ada anta satu msg ..so gua bukak la .. tadaaaaa ! err , bulan depan ? agak2nyaa bapa dekad gua kna tggu ? err , sabo je la...


camni laa acting gua bila dapat msg dr beliau , yg lepas2 smua lupa habes ! WOW !

ok , close the story ..gua nk cta psai nset gua pulak .. smalam buad pasai .. nak cita problem nset PETA MALAYSIA 2 cana pon taktau ..apa2 pon , seharian gua off phone ! HARAP MAKLUM !
ni la nset gua ! cantek an...an..an.. er tapi ,bayangkan , pnutup henset kesayangan ni takdak ? 
hmm baru nma nset gua.. sopan sunggoh kan gua ?
gua tak kesah sgt pon psai tkluaq ka dak .. problem skrg ni , nk msg pon tak boleh !
what a DEAD STUPID DOG !


mana janji ang wei ? smpai skrg aku simpan lg kata2 ang .. "takpa ,besar nti klau aku ada keja elok , aku bli kt ang laptop ..tu pon klau aku ingt ang @ ang ingt kt aku " orait ! aku tak pduli sgt pon pasai 2..janji ang bila dapat gaji ri2 nak blnja aku 2 mna .. "ala jom ar mkn ..aku nk bg ang lg montel la" deymm ! ok sbnaqnya , aku pon ada jnji ngn ang , nk blnja ang sbb PMR aritu ..tapi , klau situasi smpai cmni , aku taktau , dua2 org boleh tepati janji dak .. ok we will see !~ and lg 1 , bukan gua tuju kt luu .. "ok , takpa , smpai bila2 pon kita tetap kwn baik !" kbnykn klau gadoh , ad ka nk baik2 balik ? its just a stupid word ! what the hei !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)