بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Thursday, March 3, 2011

hidup seminggu

assalamualaikum .. da lama gua tak update blog .. disebabkan takdak benda yg gua nk cerita .. lgpon gua sedeh tgok org bahagia and gua ? monyok seharian and kadang2 ja gua gelak n senyum .. tu pon klau ada dgn kawan2 gua ..


1 . mggu ni asyik kawad , kawad , kawad .. smpai naik muak aku .. apa2 pon , this is for team yg ke2 last iaitu DELIMA .. zamrud pon nk potong da delima .. taktau lg tahun ni delima ka zamrud dpt nmber last .. harap2 zamrud la last .. hahahhaha kejam ! sory dbah ! sory cucu ! sory Q ! sory comei ! sory akmal !(dia rumah zamrud ka ??) apa2 pn , DELIMA msti nmber 3 tahun ni .. byebye zamrud tersayang :)


2 . ok , pg2 rabu haritu , ckgu norsilawati msok selaku cikgu kelas km pngganti ustazah ku hasfaeza .. cikgu boleh dikatakan agak spotting .. disebabkn geng shahrul yg gedik lg bgang , semua orang terpaksa kna pindah tmpat duduk .. laki duduk tgah , prmpuan duduk tepi tingkap ..  gua heppy sbb gua boleh mngusha beliau kt kelas _ _ _ .. ap2 pon usaha cikgu norsilawati , tak bkesan pon kpd budak bangang shahrul and konco2 beliau , abbas , farhan , iqbal .. and dsebabkn tak cukup tmpat kt blkg , ahli kumpulan pling bangang mereka , fais , trpksa duduk ke2 hadapan and beliau sudah bertaubat utk mnjd budak baik ! hahaha


3 . farhana , I'M SORRY ! lu nk   , lu ambek ja la .. .. lgpon gua tak kesah pn ..ambek lah spuas-puas anda ...dia kta dia kenai si ____ dlu sblum aku ..pdahai , bru tahun ni ja dia knai ngn ____ 2 ..gua kenai _____ 2 dr tahun lepas ..tp its ok , gua syg sgt2 dgn farhana 2 so gua takkan mrah2 lu klau nk kejar beliau .


4. ______ , gua mintak maaf , gua tak boleh rapat ngn lu . gua tak suka lu ikut gua .. sory sgt2 ! gua taknak hubungan gua ngn kwn2 gua trjejas sbb lu .. lgpon , gua tak layak kwn ngn budak spandai lu ... terima ksih utk slma ni..


5. gua tgh bengang ngn beliau bnama **** .. beliau sorg lg pnggil nma gua..gua angkt la .. beliau  tak nmpk .. lps 2 ad org jerit kata gua ada dekat hujung .. then , beliau tnya gua , gua dtg tak .. gua kta la "haaaa mai" ..lps 2 beliau kta , "haaa2 apa ? kta la ya , mai" pnas hati gua .. gua tggikn suara skit ... haaa laaa mai !!" terus beliau diam .. beliau taktaukah haaa dgn ya 2 sama ?gua pon kluar dr blik tu dgn rasa tak puas hati and ttnya2


6. beliau A skrg semakin sombong .. time adeeb ckp ngn gua pon beliau tak pndg gua .. apa2 pon , gua dah takdak hati kt lu wlaupun time gua bca blek msg lu gua ngis  .. gua pndang lu pn mcm gua pndg raja , najib , adeeb , q , and sapa2 lg la .. klau lu nk buang gua dr list best friend lu pon gua tak kesah , aslkn jgn la bnci gua , mluat kt gua .. lgpon gua bukan perampas nk kcau laki org .. ap2 pon , gua rndu gla kt klon wan a.k.a budak kcik ..gua harap sgt gua boleh kwn ngn lu and rapat ngn lu mcm dlu2 ..



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)