بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Friday, February 25, 2011

~ semalam , pukol 11 aku turon and the gang pegi pejumpaan rumah delima kt kantin .. dudok3 , budak puteh datang..eh2 , dia delima jugak ka ? time 2 , tangan aku sejuk kot .. yg farhana terpegun tgok kehenseman beliau .. smpai botak pn dia pinggirkn..ksian botak :( apa2 pon aku hepi sbb tau beliau rumah delima ~


~petang smlm pulak , aku dtg skolah ..ada kawad .serius , kawad mcm hampeh ..tapi takpa , best drpd dok serius ja mcm kawad pringkat daerah ngn pringkat negeri time skolah rndah dlu .lepas2 kawad ja , aku and the gang pegi tgok org lari..time f_ lari , aku tgok beliau nk lari ..beliau memakai baju merah and nmber gua tak nmpk .. wlaupun beliau dipotong oleh rumah baiduri yg tak guna , tapi gua tetap mnyokong beliau .. bnyk kli aku btntang mata ngn dia tapi , haram diam ja .. tapi takpa la ..sekadar sehari tgok , da cukop bg aku .. :)


~ hari ni , balek2 sekolah aku dgn dbah bhnti kejap kt mekdi . aku pusing belakang ..btntang mata lg..beliau tak tied in baju ..wahhh gua org pling bahagia kt c2 ..takpala , ptg 2 , aku pi latihan kawad ..tgok2 siket ja org ..so k.ecah suroh balek ..ok la , aku lepak ngn dbah and tecari beliau dan kesik .. lain yg dicari lain yg jumpak .. nmpak lg couple 2 dok dating ..aku pn beralih arah ikot jalan kt dewan pahlawan ngn dbah .. then , km pegi balek kt pdg , sembang2 ngn ckgu imran jap ..snap gmbaq ngn dbah..pstu km pegi round 1 skolah cri kesik ..tba2 gua dgaq cikgu pggil nma beliau .. aku ngn dbah terlari2 pegi pdg balik ..ckgu pggil nma dia bnyk kli kot tp dia tak dtg pulak..takpa la ..tak dpt aku nk tgok muka dia ptg ni .. 


*aku bhagia sangat skrg wlaupon aku tak rapat dgn beliau..skurg2nya aku taktau dia couple ngn sapa , dia suka kt sapa ..aku hrap aku tak kcewa utk kli ke-3 ..aku harap kt ang ja wei ..and utk the couplet TERIMA KASIH sbb bg air mata aku jatoh utk kli terakhir dsebabkn ampa ..terima kseh sgt2 !!



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)