بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Tuesday, February 22, 2011

gua malas nak buboh tajok

assalamualaikomwarahmatullahiwabarakatuh..

~1st sekali aku nk ckp thankiyu so much utk suami tercinta aku..walaupun hadiahnya tak seberapa(ang kata) , aku hargai sangat ! tapi , gua nk mintak maaf sebab , gua terpaksa koyak balutan hadiah 2 , sebab lu letak double tape bnyk sangat 1 sory sangat2 ! lg 1 , wlaupon wrna fail 2 wrna pink , gua akan cuba sedaya upaya gua pkai jugak fail 2 ..gua budak baik , msti kena minat wrna pink an..ap2 pon terima kseh sangat2 .tsentuh gua bca ap isi yg lu tulis 2 ..


~ok da lama kot gua tak mengupdate ..sory sangat2 kepada the readers ! gua tak boleh online , ayah gua dok marah-marah gua pasal kes yang gua buat kat facebook..so NO FACEBOOK ANYMORE ! hanya kerana seorang kawan yg mngutok cikgu ..kawan ka ? SORRY , NOT NOW ! gua ngn lu takdak apa2 da ..bia lu ngn dunia lu , gua dgn dunia gua .. ihateyouuusomuchhh ! tapi dalam hal ni , gua pon salah ..dah la , gua malas nak cerita psai kes ni lg .. gua da betol2 insaf ! gua baek kn ? terima kaseh sebab percaya !



~yeah , akhirnya gua boleh lupa dia jugak..lupa sebagai idola..tapi kita tetap kawan an..gua dah tak kesah dgan hidop beliau .. baju apa beliau pakai hari ni , kasut burok ap yg dia pkai , seluar apa , dia pegi mana hari ni..gua dah tak ambek tau .. nak lepak kt koridor pon rasa malas ! jangan la ajak aku pegi situ .. dalam kepala gua , exam 2mggu lg ja .. gua budak cemerlang kan ? terima kseh sbb percaya lg ! 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)