بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Thursday, December 23, 2010

bai2 kawanku :)

seriously aku cakap ,, ang memang da makin jauh..jauh berubah , jauh pergi and apa-apa lagi la yang jauh ...hahaha dulu 1st time aku kenai dengan ang ,, sehari xlekang ada mesej dari ang ...tapi sekarang ? hahaa bai-bai la .. sebulan pon jangan harap aku nak nmpak mesej ang ..aku nak menangis ?? jangan harap benda tu nak jadi lagi .. buat apa aku nak nangis kat kawan macam ang .. oi ,, air mata aku bukan untuk kawan macam ang laa .. aku bukan nak mengata kat ang ,, tapi aku seronok kawan dengan ang yang dulu okayy :) the true about youu ! tapi aku takkan menyesal langsong apa yang aku post ni .. kalau ang terbaca ?? hekk lagi bagoss laa ! by the way ,, aku dah jumpa kawan yang lagi bagos dari ang ..yang selalu ada dengan aku walaupun time aku senang ja depa ada .. time susah depa tak tolong aku pon macam ang ...sunyi kot sekarang .. last sekali aku nak ang tau ,, I MISS YOU SO MUCH ! dan bai2 smpai mati kawanku atau lagi sedap dalam bahasa omputeh adlah goodbye forever my friend :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)