بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Tuesday, January 4, 2011

tahun 2011 !

assalamualaikum..haa da lama aku tak update blog ..besa laa , busy nak bukak skolah kan..lagipon hari tu cas rosak so tak boleh la bukak .. sbb hari ni omwek da siap kat skolah da ,, aku boleh la goyang kaki sikit petang ni....ok azam tahon 2011 ni..tah aku belom pikir lagi..rasanyaa azam aku sama ja macam budak2 kelas aku ,, study lebih tahon ni ,, omwek smua kna siap ,, nset & facebook jangan laa lama2 sangat ! nset aku tu  da la gelong .. memory kad takleh pakai da . damnnn ! aku tak on2 da dr semalam .. bialaa . lagipon buatpaa pon aku on lagi henset tu..semua orang bz sgt ,, aku ni dipinggirkan ja pon .. takdak mood la msg dgn aku. blablablaa ...pastu sbb nset tu result semua terok..sampai ada org hina result aku..hahaha aku mmg tak sepandai ang and aku pon tak layak pon kawan dgn ang..tapi janganlaa sampai hina an..takpaalaa ang bahagia la dgn result ang .. tapi jangan tkejut nnti klau aku dpt result ok  dr ang ..ok aku pon taknak tahon 2011 dgn bayangan muka kejam dr ang so aku cita pasai mggu pertama skola ni..masok2 pagaq skolah ,, muka blur jaa . taktau nk pi mna .. so ikot laa dgn tepegang2 baju kakak aku . haha ... jalan2 kt laluan bbumbung 2 ,, tiba2 nampak kelibat 2org budak ni...woww ! labuhnyaa tudong ,, mengalahkan aku beb ! skrg ni aku pulak antara tudong pling pndek dlm kls . waaaa .. haa pmulaan skolah ni mmg bosan gilaa ! smua baik2 ,, tapi tgok la prtgahan tahon stg ,, smua naik cabang .. budak pling alim yg bnama adibah azzahra' dlm kelas 2 pon da turon .. isteri ke2 aku pon turon jugak .. huaaa :( .. aku mlas nak bjela2 kt sni ..nti la aku cita lg .. assalamualaikom for now :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)