بسم الله الرحمن الرحيم


tukar kalau template ni buruk ~











Monday, March 21, 2011

You're Back !

assalamualaikum..hari ni stat skolah ..err bosan (!) ok hari ni da dapat paper , math : haram tak mningkat . dudok area 80-85 ja , arab : sangat meningkat , mningkat 8 markah ja . apa2pon aku dah usaha . takleh gak nk dpt 90 . gua bsyukur ja la . skurg2nya A jugak .. kh: jangan tnya gua la . sah2 "C" err tp tu tak psti lg , sbb ad 1 soalan tu tak psti lg ..klau soalan tu btoi , gua naek la jd "B" . BM : gua B , wlaupun ayah dgn mak cikgu bm .. gua tetap tak suka bm wlaupun bm bhasa ibunda kitaolang ..SC : yg ni sgt susah ! so gua msti la dapat C .. wth ! adibah , lu rilek ok .. mybe bukan rezeki ang ..hari ni hari ang , esok hari aku pulak .. nti warga rka1 tlg ajar lu ok wlaupun km ni cikai2 ..pmr kta sma2 ambek result 9A ok ?


ok post ni , gua nk tujukn mamat kt bwah ni ..


err bukan yg ni ...

haa ni bru ori ~

ok smlm , laki kt ats ni anta msg kat aku , lama da tak contact ngn dia ..ntah , cana tiba2 dia tbukak hati nk antaq msg kt aku .. btw , mamat ni nma dia nazmi ...eh slap , nizam ~ and beliau la satu2nya abg angkat aku yg mseh bercontact ..yg laen , smua gua tak kenai da , so mean da takdak ap2 la ngn dorang ...budak ni lahir 24 ogos 1995 .kra dia ni f4 la ..tahon ni dia kls 4mpv .mamat ni dlu time f1 , panglima , then pindah pi al-falah ..taktau cana time  f4 boleh mai panglima ..dia ni suka perasan ..perasan kuat lari , bgga penah dpt 3emas 2perak ..ahli rumah zamrud yg tlah gua khianati .. err mmg dlu aku ahli rumah zamrud .. blablabla ,and dia ni kuat memerli .pmr , mamat ni dpt 1a4b3c yg lg 1 aku taktau ap ..setau aku la dia ni ambek arab . status relashionship budak ni ? haa Married to Izzatul Liyana ..mamat ni takdak lesen tapi suka sgt pegi _________ . cam ap lg . aku mls nk bjela2 psai ang , cuma nk habaq , gua syg lu gila2 , bro nizam~ 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GOOGLE :)